7 råd til at finde penge til at rejse forMange ville sikkert, hvis de havde råd, rejse meget mere. At rejse er at leve. Derfor elsker vi danskere også at rejse. Men nogle gange kommer hverdagen og økonomien i vejen for drømmerejsen. Men hvad kan du egentlig gøre for at finde penge til den tiltrængte rejse? Kig med her, og bliv inspireret.

 

1.Drop de dyre vaner

Det er oplagt at sige, at du skal stoppe med at ryge. Men hvad hvis du ikke ryger? Måske har du andre dyre vaner i dagligdagen. Såsom for eksempel lige at tage en kage med hjem på vejen fra arbejde. Eller du drikker rigtig meget cola i dagligdagen? Måske er du én af dem, der elsker at købe en kaffe to go på vej til eller fra hverdagens aktiviteter. Her er der gode penge at spare.

 

2.Køb holdbart tøj til børnene

Det kan måske i første omgang lyde som en dyrere løsning, men faktisk kan der være en fidus i at købe kvalitetstøj til dine børn. Tidsløst eller klassisk tøj er også et sikkert spare tricks. Ved at købe tidsløst kvalitetstøj til dine børn, vil det kunne gå i arv. Det kan være alt fra strømper til kjoler eller bukser. Du vil opleve at du vil kunne spare i længden på denne måde. Køb strømper børn.

 

3.Sælg ud af dine gamle ting

Mange af os har utrolig mange ting vi ikke bruger længere. Det kan være alt fra vaser og billeder til tøj vi bare ikke rigtig får brugt mere. Måske har du en masse legetøj og tøj fra dine børn, der kan gøre gavn et andet sted. Hvorfor ikke sælge ud af det? Enten på en stand du lejer til formålet, eller på for eksempel Facebook. Her vil du kunne tjene en god sum penge du kan lægge fra til rejser.

 

4.Skip dyre restaurantbesøg og turen i biografen

En hyggelig tur i biografen og se den nye film, eller en middag på en god restaurant er noget vi alle godt kan lide. Men ved at skue ned på disse forbrug, vil du kunne spare en del penge. Hvorfor ikke invitere vennerne hjem på en lækker middag eller en hyggelig filmaften i sofaen. Man kan nemlig stadig have en super hyggelig aften uden at skulle bruge en masse penge. Penge der kunne bruges på en rejse.

 

5.Drop take away maden og lav den i stedet selv

Vi kender nok alle godt at komme træt hjem fra job. Ofte er det enormt tiltalende at sende bud efter en pizza eller selv køre ned efter en burger. Men her er der altså en masse penge at spare i længden. Lav i stedet en madplan og hold dig til den. Find attraktive og billige rejser på nettet, så du kan spare penge og få en fortjent ferie.