Brug SEO til at få organisk trafikDer er mange ting, du kan gøre for at forbedre din hjemmesides søgemaskineoptimering

Selvom der ikke er nogen garantier for øget organisk trafik, kan følgende tips muligvis hjælpe med at forbedre dit websteds fremtrædende plads blandt relevante forespørgsler i søgemaskiner.

Byg backlinks af høj kvalitet – At få autoritative eller højtplacerede webmapper til at linke til dit websted vil give en positiv forstærkning til store søgemaskiner

Forbedre webstedsnavigation – Uorganiseret eller rodet indhold resulterer i forvirring for potentielle besøgende, der søger på nettet på udkig efter relevante oplysninger om emner relateret til det, du tilbyder til salg. Gør det nemt for dem ved at forenkle din navigation og give klar, kortfattet onlinehjælp.

Skab rigt, relevant indhold – Indhold er livsnerven på din hjemmeside. Søgemaskiner belønner websteder med originalt indhold af høj kvalitet med højere placeringer i deres søgeresultater. Det betyder, at du skal holde dig på forkant med aktuelle tendenser inden for dit felt og være klar til at skrive om nye produkter eller tjenester, der er relevante for din webbutiks branche med jævne mellemrum. Opbyg online relationer – Sociale medier har givet virksomhedsejere mulighed for at interagere med deres kunder på et nyt niveau. Oprettelse af sider til din butik på sociale medier som Facebook, Twitter og Pinterest vil give folk mulighed for at linke til din hjemmeside, hvilket øger antallet af backlinks, du modtager.

En af de vigtigste ting, du kan gøre for din onlinebutik, er at yde god kundeservice. At reagere på blogkommentarer viser for eksempel, at du er et interaktivt medlem af online-fællesskabet og ikke kun en virksomhed, der leder efter øget salg.

Selvom søgemaskineoptimering kan være svær at måle i forhold til, hvor meget den påvirker trafikken på din hjemmeside, er der ingen tvivl om, at det vil øge antallet af personer, der laver et køb fra din webbutik.

Søger du rådgivning i SEO? Kom i snak med eksperter fra et bureau