De bedste måder at designe dit websted påAt skabe en hjemmeside er ikke bare lige. Det er en verden for sig, og det kræver lige tungen i munden i starten for at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen. Dog er der nogle lavpraktisk ting, som man bør følge for at skabe en sit eget websted på.

Skab en interessant og iøjnefaldende hjemmeside

Et af de vigtigste aspekter af dit webstedsdesign er at skabe en flot hjemmeside, der fanger besøgende og opfordrer dem til at udforske dit websted yderligere. Den bedste måde at gøre dette på er ved at give din hjemmeside en iøjnefaldende overskrift, som bør være stor og fylde mindst en tredjedel af skærmens bredde.

Gør den overskuelig

Den næste ting, du bør tænke på, når du designer din hjemmeside, er at sørge for, at den er nem at navigere, så de besøgende ikke farer vild ved deres første besøg. Sørg for, at der er links, der tydeligt viser, hvor de kan finde det de ønsker på dit websted, men overdriv ikke med for mange links, for så kan det blive forvirrende at navigere rundt i.

Design din hjemmeside i wordpress

WordPress er en af de bedste platforme at designe sin hjemmeside i. Det er gratis, medmindre du ønsker specielle temaer og funktioner, men ellers er det ganske billigt, nemt og overskueligt at anvende.

Design af hjemmeside i WordPress gør det muligt for brugerne at oprette professionelle hjemmesider på kun ganske få minutter! Der findes masser af forskellige temaer, som du kan benytte dig af, og skræddersy efter behov.

Hvordan kan jeg gøre mit wordpress-websted mobilvenligt?

En god måde at få dit websted til at se fantastisk ud på både desktop- og mobilenheder er ved at bruge temaer med responsivt design, som tilpasser layoutet baseret på skærmstørrelse. Langt de fleste besøgende anvender deres mobiler til at surfe rundt på, og derfor skal den især være mobil-venlig!

Har du ikke selv styr på det grundlæggende, så bør du kontakte en professionel, som du finder på denne side.