Den heldige tur i Helsingør hvor jeg fik min skærm skiftetJeg var lige vågnet. Klokken var cirka 6 om morgenen, og der car 2 timer til jeg skulle være i skole. Jeg var virkelig træt men jeg gad ikke at sove videre fordi jeg vidste at jeg alligevel snart skulle vågne. Jeg valgte så at rejse mig op og tage et langt bad. Jeg tænkte at det ville være en god måde at starte dagen ud på, og så kunne jeg også blive virkelig frisk. Jeg tog så et virkelig langt bad. Jeg var i bad i cirka 30 minutter. Jeg kunne virkelig mærke jeg også var frisk nu. Efter gjorde jeg mig så klar og tog i skole. Jeg går på gymnasiet hvor jeg er i gang med mit sidste år. Jeg glæder mig virkelig til at blive færdig så jeg kan komme ind på universitetet. Jeg vil nemlig gerne studere medicin lige efter gymnasiet. Det kræver selvfølgelig også at man har gode karakter, men heldigvis har jeg klaret det virkelig godt igennem gymnasiet. Jeg var så i skole, og havde fri klokken 15 i dag. Det var en okay dag. Jeg lavet min aflevering i pausen. Efter skole tog jeg sammen med min ven i centeret. Der fik vi købt noget mad, og gået lidt rundt. Vi tog så til Helsingør. Der gik vi forbi en mobil butik der hedder fixphone.dk der gik jeg lige ind, for at få min skærm skiftet. Jeg havde nemlig fået tabt min mobil i sidste uge, og havde brug for at få skærmen skiftet. Jeg gik så derind og fortalte dem om min skærm. De var virkelig flinke, og de fik hurtigt min skærm skiftet. Jeg fik min mobil tilbage efter en time cirka. Efter tog jeg så hjem. Jeg var virkelig træt, og ville bare hjem og sove.