Derfor skal du have en hjemmeside i WordPressEn ny hjemmeside kan gøre en stor forskel for den måde, hvorpå man selv og andre opfatter forretningen på. Hjemmesiden er et af de vigtigste visitkort, som en virksomhed har til rådighed, og det er vigtigt, at den sender signaler om professionalisme og fremstiller virksomheden troværdigt.

Der vil være forskel på, hvilke behov en virksomhed har ud fra dens mål med hjemmesiden og virksomhedens størrelse. For nogle er det nok at blot have en hjemmeside med en forside og en side til at tage kontakt. For andre er der behov for at kunne oprette undersider med information om særlige typer af service, gallerier, nyheder eller andet. Uanset hvad målet er, findes der heldigvis et godt hjemmeside-system, der kan håndtere dem alle. Det er WordPress.

Mange fordele ved at vælge WordPress

Når du vælger at få lavet en ny WordPress hjemmeside, er det en god beslutning. For som system er WordPress meget brugervenligt og tilbyder en høj grad af muligheder for at tilpasse designet.

Netop design er meget væsentligt, da de fleste virksomheder har en særlig tråd i den såkaldte visuelle identitet. Har man ikke det, har man under alle omstændigheder sine egne farver, sit eget logo og andre ting, der er med til at gøre en unik. De ting skal naturligvis overføres til hjemmesiden, så det skaber genkendelighed. Det er den slags ting, der er med til at udtrykke professionalisme, hvilket er afgørende for nye kunder.

Herudover er det nemt at oprette indhold på en WordPress hjemmeside. Der er mulighed for at oprette ubegrænsede antal af undersider til blogindlæg eller faste sider, der skal reklamere for en service. Netop de faste sider kan være meget vigtige, hvis de skal bruges til f.eks. SEO. SEO er en proces, som går ud på at gøre sit indhold målrettet de ord, som kunderne søger efter i Google. Derfor kan en tømrer have godt af at have en side om f.eks. ”nye døre”, da nogle kunder ikke bare søger efter en tømrer, men efter den type service, de har behov for. I forhold til netop SEO er WordPress manges foretrukne system.