Et SEO bureau kan sørge for at dit website opnår mere synlighed i GoogleHvordan kommer man til at ligge i toppen af Googles søgeresultater? Svaret er at man må benytte sig af søgemaskineoptimering – også benævnt SEO.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan et SEO bureau kan få dit website til at rangere bedre i Google

Hvad er SEO?

SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization, eller på dansk: søgemaskineoptimering. Men hvad går SEO rent faktisk ud på? 
Helt grundlæggende handler det om at blive mere synlig i primært Google med sin hjemmeside på de søgeord, der er relevante for éns hjemmeside at være synlige på.

Søgemaskinerne vurderer og rangerer websites ud fra en bred vifte af forskellige faktorer, som kan optimeres for en hjemmeside, og dermed forbedre dens placering i søgemaskinerne.

SEO er en løbende indsats, som man gør for at bevare eller forbedre sine placeringer.

SEO inddeles ofte i:

-On-page SEO
-Off-page SEO
-Teknisk SEO

Derfor er det altafgørende med en god placering

Når folk søger på Google efter et eller andet, er de fleste tilbøjelige til at klikke på et af de øverste 5 resultater.

Her er den gennemsnitlige fordeling af klik på top 5 organiske søgeresultater:

33%
18%
12%
8%
6%

Det er altså tydeligt at man er nødt til at ligge på en af disse placeringer, hvis man vil være synlig, når nogen søger i Google. På denne måde finder potentielle kunder frem til éns website eller webshop, og dermed er man et skridt nærmere en konvertering.

Det er meget få, der klikker sig videre til side 2 i Googles søgeresultater, når de søger efter noget – derfor er det altafgørende at man er synlig på side 1 og altså helst i top 5, og selvfølgelig allerhelst i top 3.

 
Få hjælp af et SEO bureau

Hvis man gerne vil være mere synlig i Googles søgeresultater, er det en god idé at få hjælp fra nogen, der ved, hvad SEO går ud på.  Nordlys Marketing er et erfarent seo bureau, som har ekspertise i alle de mange aspekter af søgemaskineoptimering både on-page og off-page. 

Overlader man arbejdet med SEO til et seo bureau, kan man med ro i maven være sikker på at der tages godt hånd om den side af sagen, der har med synlighed i Google at gøre. På denne måde kan man selv koncentrere sig om andre aspekter af sin forretning, som man har mere ekspertise indenfor, og overlade søgemaskineoptimeringen til dem, der har forstand på det.

Hos Nordlys Marketing er vi altid klar til at sørge for at jeres website får bedre placeringer i Google og mere trafik ved hjælp af søgemaskineoptimering.