Få flere hits på din hjemmesideDrømmer du om at få flere hits på din hjemmeside, er der heldigvis flere måder at få det på. Herunder får du et par idéer til, hvad du kan gøre for at få flere besøgende.

Find designerure her.

Gør opmærksom på dig selv på sociale medier

Det kan først og fremmest være en god idé at gøre mere opmærksom på dig selv på de sociale medier. Her kan det være godt at larme noget mere, så der er flere, der lærer dig at kende.

Jo flere du få til at følge dig på de sociale medier, desto flere kan du også nå ud til med din hjemmeside, og desto flere kan du altså få til at besøge dit website. Så sociale medier kan i den grad hjælpe til med antallet af besøgende.

Lav din hjemmeside SEO venlig

Så er det også en god idé at lære lidt om SEO, hvis du gerne vil gøre det nemmere for folk at finde dig via søgemaskinerne. Jo mere SEO venlig din hjemmeside er, desto nemmere er det også for personer at finde lige netop din hjemmeside, når de søger efter den, eller bare søger efter de emner som du har dækket på din hjemmeside.

Har du en hjemmeside om hunde, kan det jo være en rigtig god idé, hvis din hjemmeside dukker op øverst på Google, når folk søger efter hunde, hunderacer, hundelegetøj eller hvad det nu kan være, din side handler om.

Betal for at få flere besøgende

Det er naturligvis også en mulighed at betale dig fra at få flere besøgende. Det kan du blandt andet gøre ved at købe reklamer på fx Google, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube eller hvor du nu ellers har mulighed for at reklamere for dit website.

Det er klart, at det kan koste en del penge at få besøgende på den måde, og derfor er det også primært noget for firmaer. Men du kan altså også sagtens komme i gang med at købe reklamer for din egen hjemmeside, uanset om du er et firma eller ej.

Sjovere når flere læser med

Det er jo bare sjovere at drive en hjemmeside, når du kan se, at der er mange, der klikker sig ind og besøger den hver eneste dag. Især hvis du driver en side som en blog eller lignende, hvor du prøver at anskaffe dig et publikum.

Hvis du gerne vil vide, hvor mange mennesker der besøger din hjemmeside, kan det være en god idé at bruge et værktøj som Google Analytics, der gør det nemt for dig at spore, hvor mange mennesker der klikker sig ind forbi din hjemmeside hver dag. Der kan du også se, hvordan de finder vej til dig.

Find golfure i god kvalitet her.