Find den bedste kæmpe bamse onlineKæmpe bamser er geniale som gaver – både til børn, teenagere og voksne. Alle børn vil uden tvivl blive ellevild over få en kæmpe bamse i gave, og teenagere vil ligeledes får stor glæde af dem. Foruden at være pynt på værelset, kan den bruges som en god krammeven, eller som hovedpude når der skal slappes af.

Ligeledes er en stor bamse en god ide at give til kæresten. Den symboliserer både kærlighed, tryghed og hygge. Alt det som vi forbinder med et godt forhold. Giv den evt. i valentinsgave med en buket blomster eller en æske chokolade. Din kæreste vil uden tvivl sætte pris på det.

 

Hvor stor er en kæmpe bamse?

En kæmpe bamse kan være helt op til over 2 meter høj fra top til tå. Det betyder at de er større end de fleste mennesker, og ser derfor overvældende ud. Det gør dog gaven endnu bedre, da det skaber en form for chok og overraskelse når modtageren ser den søde bamsebjørn. En kæmpe bamse behøver dog ikke være 2 meter høj. Alt over 1 meter kan man sige er en stor bamse. Det kommer selvfølgelig også an på modtageren. Er modtageren et barn på 4 år, vil bamsen stadig se meget stor ud, selvom den kun et 1 meter, hvor du til en voksne kæreste skal give en lidt større bamse for at få samme effekt.

 

Hvad koster en stor bamse?

En stor bamse på 1-2 meter koster lige fra et par hundrede kroner, og op til over tusind kroner. Det giver sig selv, at jo større bamsen er, jo mere vil den også koste. Du kan dog godt være heldig en gang i mellem at finde en forholdsvis stor bamse til en god tilbudspris. Ligeledes har kvaliteten også noget at sige. Skal bamsen både være kæmpestor og er bedste kvalitet, vil prisen ligeledes være i en høje ende.