Frokostordning København – en god investeringI en by som København er er der mange muligheder og rift om de gode medarbejdere. Derfor har flere og flere virksomheder i dag fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at bibeholde de gode medarbejdere og investere i trivsel og glæde på arbejdspladsen. Og en af måderne at skure op for både trivsel og glæde på er ved at tilbyde en god frokost til dine medarbejdere, kig fx her på frokostordning København for små virksomheder og se, hvor megen lækker mad, der venter jer, hvis I lader andre stå for at lave frokost til jer.

Der leveres frokost til det antal, der er brug for i din virksomhed, om I kun er to ansatte eller flere. Og maden leveres hver dag, frisk og lige til at spise.

Derfor er frokosten så vigtig

God og sund mad har stor betydning for vores evne til at koncentrere os, lære nye ting og gennemskue forskellige problemstillinger. Og vælger I mad fra Ryde Gastronomi som jeres frokostordning København, får I hver dag god og sund mad, lavet fra bunden på lokale, økologiske råvarer med fokus på bæredygtighed.

Vi ved det godt, når vi kommer til at springe frokosten over eller til at vælge det knap så sunde alternativer som fastfood eller kage, så svinger blodsukkeret for meget: og man bliver træt, ukoncentreret – ja, måske endda irritabel, og det går ud over både arbejdsindsats og kolleger.

Desuden giver frokostpausen krop og hjerne en tiltrængt pause, når man bevæger dig væk fra sin arbejdsstation og beskæftiger sig med noget helt andet. Batterierne lades op både af maden og af pausen, og det kan mærkes på produktivitet og velvære resten af arbejdsdagen.

Styrk sammenholdet med en frokostordning København

Til alle tider har vi mennesker nydt at samle os om et godt måltid mad. En fælles frokost giver derfor gladere og mere velfungerende medarbejdere, fordi det kollegiale sammenhold styrkes, når man sidder sammen med sine kolleger og hygger sig over en frokost. Ved at tale sammen over frokosten lærer man hinanden bedre at kende som kolleger og forstår hinanden bedre. Og denne øgede forståelse er grobund for et bedre samarbejde og et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed, fordi vi helt naturligt arbejder bedre sammen med kolleger, vi kender – end med kolleger, vi føler os fremmede overfor.

Dertil kommer den vigtige deling af viden. Det er tit sådan, at det er over frokosten, at problemer med en opgave eller et projekt diskuteres, og det sker ofte, at det netop er snakken med flere forskellige kolleger, der gør, at man pludselig har løst et problem eller fået klarlagt en problemstilling, der ellers har drillet hele dagen – eller ugen. 

Er en frokostordning noget for jer?

Bestil en frokostordning allerede i dag og skru op for trivsel, glæde og effektivitet på kontoret, værkstedet eller i butikken. Ryde Gastronomi leverer friske og veltillavede frokoster hver eneste dag til små og store virksomheder i hele Storkøbenhavn – så hop med på Rydes madvogn, det vil I blive glade for.