Gaveideer til den største Gurli Gris-fanGurli Gris er et af de største programmer, som der spiller på børnekanalerne for de mindste i familien. Igennem tegneserien følger vi hverdagen hos den modige Gurli Gris og hendes familie. Alle karaktererne skal igennem nogle sjove eventyr, som man i sidste ende altid ender med både at lære og at grine af. Derfor er det ikke så mærkeligt, at tegneserien har så mange små fans verden over.

Gurli Gris merchandise til enhver smag

Den bedste gaveide til en Gurli gris-fan er selvfølgelig en have med merchandise eller legetøj fra serien. Heldigvis findes der en masse godt legetøj, fordi serien er så populær. Der findes Gurli gris merchandise som eksempelvis tøj, så man kan få lov til at klæde sig i tøj fra tegneserien. Der findes også bamser, så man kan få lov til at sove med Gurli Gris selv. Det ville enhver lille fan nok elske at få i julegave eller som fødselsdagsgave.

Hvis du skal planlægge en børnefødselsdag, så kan du også købe tilbehør til festen i Gurli Gris-tema. Der findes både kopper, paptallerkner, servietter, flag og meget andet. Man kan også købe det i forskellige farver. Der er ingen tvivl, at en børnefødselsdag fyldt med Gurli Gris, vil blive den bedste fødselsdag blandt alle de mindste i børnehaven eller de yngste i grundskolen.

Flere ideer på det internationale marked

Gurli Gris er ikke kun populært i Danmark. Tegneserien er kendt verden over, fordi den er så lærerig. Det er den samtidig med, at den også passer godt til de yngstes humor. At serien er så verdenskendt, betyder også, at der findes rigtig mange steder, hvor man kan finde gode gaveideer. Ud over danske hjemmesider og butikker, som sælger merchandise fra Gurli Gris, så kan man også, hvis man søger det engelske navn, finde endnu mere legetøj og tilbehør. Gurli Gris hedder på engelsk Peppa Pig.

Hvis man går ind på den officielle hjemmeside for Peppa pig, så kan man også finde spil og videoer fra serien. Det kan de fans, som du kender, selvfølgelig bruge til at spille spillene og se videoerne, men du kan samtidig også bruge det til at få endnu flere ideer.

På den officielle hjemmeside kan du nemlig også få det store overblik over alt det, som serien indeholder. Det kunne eksempelvis være de andre karakterer. Det internationale marked åbner op for flere gaveideer til dine Gurli Gris-fans.