Gode graviditetspuderDet at være gravid er en magisk tid, som mange kvinder drømme om. Der er mange dejlige ting forbundet med en graviditet. Samtidig kan det dog også være en tid forbundet med ubehag, smerter i muskler og led, og en krop der er på konstant overarbejde. Derfor er det rigtig vigtigt, både for mor og det lille barn i maven, at du får en ordentlig nattesøvn så din krop kan restituere og samle ny energi, både til dig selv og til din baby.

Der er mange grunde til at en god nattesøvn er vigtig når du er gravid. Det vil gøre dig mere veltilpas og det kan endda mindske kvalme og andet ubehag. En ordentlig nattesøvn mindsker også risikoen for komplikationer både under graviditeten og fødslen.

Hvorfor købe en graviditetspude?

Hvis du har været eller er gravid har du helt sikkert også haft mange nætter hvor du har vendt og drejet dig i en uendelighed for at finde en komfortabel stilling. Dette bliver kun værre I takt med at maven vokser og vokser, og gør det endnu sværere at finde en god sove stilling.

En graviditetspude kan være svaret på dine natlige kvaler. Graviditetspuder fås I mange former og størrelser, men den nok mest populære type er graviditetspuder formet som et “u” da den er kendt for at yde maksimal støtte og komfort.

U formerede graviditetspuder har en funktion der skaber komfort omkring mave og ben hos gravide kvinder, så de kan sove godt. Puden støtter kroppen og aflaster maven, lænden og benene. Graviditetspuder kan bruges under hele graviditeten, selv når maven er kæmpe stor, og ubehaget størst.

Graviditetspuden fra Zenkuru

Zenkuru har skabt puden til de gravide – en “u” formet graviditetspude der har til formål at yde optimal støtte til den gravide. Indersiden på puden er unikt designet så den passer til formen på kroppen for den bedste komfort. Betrækket kan tages af og vaskes I maskinen hvis det bliver beskidt, så puden har også en lang holdbarhed.

Den kropformede pude giver øjeblikkelig komfort og ro I kroppen så du kan få en fuld nattesøvn og vågne op uden smerter i dine led og muskler. Alle mennesker har behov en ordentlig søvn for at fungere I hverdagen, men for gravide er det ekstra vigtigt da kroppen allerede er på ekstra hårdt arbejde. For mange søvnløse nætter kan give stress I kroppen, hvilket både påvirker den gravide, og det lille barn inde I maven.

Pudens bløde inde gør det nemt at forme puden efter behov uden at den bliver slap og ubrugelig. Hvis du eksempelvis skal sidde og læse I sofaen kan du forme puden så den støtter din ryg og nakke. Den kan også bruge den til at støtte hoved og nakke når du liger i sofaen og ser en god film.

Det er dog ikke kun gravide der kan have gavn af puden. Hvis du lider af dårlig nattesøvn eller smerter I ryg og lænd kan en Zenkuru pude også være til gavn for dig, da man indtager en naturligt sund sovestilling.