Her kan du tage på ferie i 2019Er du allerede begyndt at overveje, hvor du skal tage på ferie i det netop nystartede år, så er du kommet til en blogartikel, som vil forsøge at inspirere dig til at finde dit svar. I hvert fald vil du i denne tekst få nogle bud på, hvor det kunne være oplagt at tage på ferie i løbet af dette år.

Generelt set handler feriedestinationen selvfølgelig om, hvad man har på hjerte, hvad man ønsker sig at opleve, og hvordan budgettet ser ud. Men lad os lige lege med tanken om, at mulighederne er mange, og pengene måske kan findes, hvis man virkelig prioriterer det.

Fodboldrejsen til England

Er man vild med at se fodbold tv, har man sikkert også på et tidspunkt haft nogle tanker om, at det kunne være ret fedt at prøve at tage på fodboldrejse til England. Her spilles den måske mest attraktive og underholdende form for fodbold, og det er generelt i den engelske Premier League, der er flest penge, tilskuere og mest prestige.

Skal man på fodboldtur, er det godt at planlægge det lidt på forhånd. Gør dig nogle tanker om, hvilken kamp du vil se, hvem du skal afsted med, og hvordan I skal bo. Generelt set kan en sådan tur gøres ganske billigt, hvis man ikke lige har budgettet til at køre den helt dyre og luksuriøse tur.

Omvendt kan det også arrangeres med alt inklusiv til rigtig mange penge. Her handler det selvfølgelig også om, om det måske er noget, man har sparet sammen til længe, eller om man mere impulsivt vælger at tage af sted.

Den lange tur til Østafrika

Skal du lidt længere væk, kunne det måske være en mulighed at tage til det østlige Afrika, eksempelvis til Kenya eller Tanzania. Netop disse to lande er meget populære rejsemål, blandt andet fordi man møder en meget venlig befolkning i de fleste tilfælde, som tager imod fremmede med åbne arme.

Samtidig er det selvfølgelig lande, hvor man kan få sig en på opleveren, og særligt dyrelivet er helt unikt. Netop i disse lande finder man nogle af de mest fantastiske nationalparker, hvor safarimulighederne er meget langt over middel. Chancen for at se ’the big five’ er rigtig stor, men det er langt fra det eneste, du vil have chance for at møde.

Der er også masser af dyr, du ikke vidste fandtes, og du vil se nogle landskaber, hvor du nærmest ikke kan finde ord for, hvor smukt det er. Det er nogle af fordelene ved at vælge disse lande i det østlige Afrika.

Meget for pengene i spændende Asien

Også i Asien kan du finde oplevelser, som slår dig helt bagover, og som får dig til at tænke, hvorfor du aldrig tog afsted noget før. I hvert land finder du unikke muligheder, men fælles for Asien er, at du kommer langt for dine penge. Det gælder blandt andet, når det kommer til mad, som oftest er ganske billigt, men samtidig virkelig lækkert og velsmagende.