Lav din webshop på ShopifyVil du gerne have let ved at lave din webshop, er det bare med at gøre brug af Shopify. Det er klart et af de bedste shopsystemer på markedet.

Find et stort udvalg af termodragter til kvinder her.

Hvad koster det?

Det er ikke dyrt at komme i gang med at bruge Shopify. Faktisk kan du endda oprette en gratis prøveperiode i starten, hvor du kan prøve det hele af og se, om det er noget for dig. Hvis du finder ud af, at du gerne vil lave din shop i deres system, koster det fra 29 USD om måneden. Det er jo ingenting, sammenlignet med hvad du får for dine penge. Skal du lave en større forretning, er der også dyrere abonnementer fra 79 USD om måneden og opefter.

Hvor lang tid tager det at komme i gang?

Det tager ikke lang tid at komme i gang med at lave din shop på Shopify. Det er klart, at hvis du skal lave en shop med tusindvis af varer, kommer det til at tage lang tid at sætte den op, men det vil det gøre uanset valg af system. Men skal du lave en simpel shop, kan du faktisk være i gang med den på en eftermiddag. Men sætter du en uge eller to af til at gøre din shop klar med alt det praktiske, er det nok ikke skudt helt ved siden af. Og måske kan du gøre det endnu hurtigere.

Få lavet dit eget unikke webdesign

Det er også nemt at finde en designer, der kan være med til at lave dig dit helt eget unikke design til din shop. Der findes en række gratis designs til Shopify, som du kan gøre brug af i starten, men vil du gerne være sikker på, at din shop er unik, skal du finde dig en webdesigner, som kan klare opgaven for dig. Her kan du også finde designere, der kan klare det for en ganske fornuftig pris, så du skal ikke være bange for, at det kommer til at ruinere dig eller din nye forretning.