Lingeri giver mere sjov i hjemmetNår det kommer til forhold så forbliver de desværre ikke lige så hotte som de var de første 3 måneder.

Hvad skal der så til for at de ikke går hen og tørrer ud og dør. Ja det er lidt på samme måde som med planter. De skal vandes lidt for at holde sig i live. Det samme gælder med forhold. Her skal man huske at fodre det, gerne tilføje lidt krydderi også. Et forhold hvor man nemt kan holde fingrene fra hinanden hedder nemlig et venskab.

De der forhold hvor hun sidder hver aften på sofaen og strikker mens han sidder i garagen og saver i noget eller pudser alufælge. Det er ganske enkelt et forstadie til døden. Dybest set er det i mange af de tilfælde nok allerede for sent. Så for ikke at lande der, så skal der gøres noget fra starten.

Hvad kan man gøre ? 

Der ingen tvivl om at mange, når de skal peppe forholdet lidt op griber til sexlegetøj. Det heller ikke noget skidt valg. Det at eksperimentere med sexlivet er noget der kan holde liv i flammen. Så længe i begge har en sulten sexlyst til hinanden skal det hele nok går. Der findes dog også andre måder man kan gøre det på. 

Ja ja der er altid det der med at huske og date og huske hinanden og de små overraskelser i hverdagen. Det er klart de også skal være der, men det der binder 2 mennesker sammen er i sidste ende sexlivet. Hvis ikke det fungerer så er det nok bare her man skal sige tak for dans. 

Som kvinder kan du gøre en del bare ved at klæde dig rigtigt. Du kan være sikker på han har langt mere lyst til at flå tøjet af dig hvis du løber rundt i korte kjoler. Et par jeans og en sweat er da hos nogle også sødt, men det er bare ikke det samme. Noget der har en utrolig magt her er frækt lingeri. Mænd elsker det, også dem der siger det ikke siger dem så meget. Så vil du gerne se ham gå helt op i det røde felt så prøv at overrask ham i et frækt lingeri sæt. Gerne når han mindst venter det.