Min søn der snart fylder 7 årDet var en morgen og jeg var lige vågnet. Jeg vækket mine børn. De skulle i skole, og de har tit svært ved selv at stå op, så derfor plejer jeg tit at hjælpe dem om morgenen. Det gjorde jeg så også denne morgen. Jeg har 4 børn. 4 virkelig skønne børn. Mit ældste barn er 15 år, og går i 9. klasse. Så har jeg en datter på 13. så har jeg også en til datter på 9 år, og så har jeg min yngste søn. Han fylder snart 7 år. Det glædet han sig virkelig til. Jeg tror nok han glædet sig mest til at få nogle gaver. Efter at have vækket mine børn, gik jeg i gang med at få lavet noget morgenmad til dem. Det gør jeg hver morgen, da jeg elsker at lave mad, og så behøver de heller ikke at tænke på det. Jeg fik lavet æg med brød, og det var noget som de elskede om morgenen. Efter lidt tid blev det så tid til at de skulle i skole, så jeg fik dem gjort klar, og kørte dem i skole. Efter kørte jeg så hjem igen, hvor jeg fik snakket med min mand, og min søns fødselsdag, vi snart skal holde. Vi har nemlig inviteret hele familien til den, så han virkelig kan hygge sig, og få nogle gaver. Vi har købt en masse balloner, og nogle heliumflasker fra shop.festgear.dk, så vi hurtigt kunne få ballonerne klar. Så havde vi også lejet et telt fra festgear.dk, som skulle stå ude i vores have, og som var der festen skulle foregå i. jeg glædet mig virkelig, og jeg var sikker på at det nok skulle blive hyggeligt. det var allerede om 4 dage, vi skulle holde hans fest, så vi fik allerede kigget på gaver, og sørget for alt var klar.