Sådan laver du nemt din egen hjemmesideI dag er det virkelig nemt at lave sin egen hjemmeside. Man behøver hverken at kunne kode eller programmere for at lave en fin og stilfuld hjemmeside. Så går du og drømmer om at lave din egen hjemmeside, blog eller noget helt andet online? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan du starter din egen hjemmeside op.

Vælg et navn til siden

Først og fremmest skal du vælge et navn til din nye hjemmeside. Det er klart, at du ikke kan kalde din hjemmeside for hvad som helst. Du skal vælge et navn der ikke allerede er taget og ikke et, der ligner andres alt for meget. Dels fordi din hjemmeside så kan blive forvekslet med deres men også fordi at der kan være taget patent på et navn og navne der ligner. Sørg derfor for at vælge et unikt navn og tjek så om navnet og domænet er ledigt. Er det det, så skynd dig at købe domænet og registrer din hjemmeside.

Hosting af domænet

Når du skal lave din hjemmeside, så skal du også finde et hosting firma hvor de kan få dit domæne hosting. Hosting af hjemmesider kan være en anelse svært at forstå men det er i bund og grund blot den server som din hjemmeside kommer til at ligge på. Der er ret stor forskel på de forskellige hosting steder. Nogle har blandt andet bedre hastighed end andre. Dette afspejles også tit i prisen af hostingen.

Vælg program som din hjemmeside skal laves i

I dag findes der efterhånden en del forskellige måder at lave hjemmesider på. Mange vælger at bruge forprogrammerede hjemmesideprogrammer. Dette er en nem og hurtig løsning og som giver et lige så fint resultat som en der er programmeret specielt til dig. Et eksempel er blandet andet det hurtige og brugervenlige WordPress.