We Vibe 4+ med app – Verdens mest populære par sexlegetøjSexlegetøj til par er blevet ganske normalt og her har især et mærke haft fokus på par og det er we vibe 4 test som siden deres første We Vibe har oplevet stor succes da den med sine vibrationer i både skeden og på klitoris på samme tid med at man har sex har vist sig at være opskriften på flere orgasmer og nydelse.

Det smarte ved We Vibe er at den del af vibratoren der går ind i skeden er meget lille så der også er plads til manden som gør at det fungerer nemt for par uden at generer fx manden. Der er selvfølgelig nogle den passer bedre men det er sjældent vi fx hos purepleasure.dk har oplevet klager.

Men er par sexlegetøj overhovedet nødvendigt? Bør man ikke bare være bedre til at være kreativ og investere tid og energi i at gøre det godt?

WE Vibe 4+ – sexlegetøj til par

Både ja og nej. We Vibe 4+ par sexlegetøj er en rigtig god og nem måde at gøre noget nyt og anderledes som vil føles anderledes men det er ikke nok kun at købe et sexlegetøj. I skal også begge generelt prøve at være bedre til at gøre det hele lidt mere spændende. Fx med noget frækt lingeri eller gør det et andet sted end i soveværelset for det bliver altså kedeligt et tidspunkt..

En anden god ting er selvfølgelig at købe en glidecreme til så det går lidt nemmere.

Hos purepleasure.dk og purepleasure.se har vi alle nævnte typer sexlegetøj og undertøj så der er rig mulighed for at finde noget der eller en anden sexshop.

Artikler

Nok om sexologer hvad mere spændende er… Det udviklende sexlegetøjs-talende community der er ved at udvikle sig på danske internetsider. Det er sjovt at se, hvordan udviklingen har grebet om sig, dog uden at slå roden ned ét bestemt sted. Selv pornosider oplever at deres forum sider kommer til at indholde content vedrørende sexlegetøj.

Det var en lille kort oprids af det danske internetlandskab og lidt om forskellige aspekter af sexologernes ageren og udvikling. Sexologerne er som mange andre klar over at man bliver nød til at gøre sig på sexlegetøjsmarkedet.