Er du en studerende, der mangler penge? Så læs med herHvis du som barn havde en Diddl, så passer tiden godt med, at du lige nu er studerende. Du kan sikkert huske dengang, man bare kunne lege med sin Diddl uden at bekymre sig om økonomi, men når man bliver studerende, så er det en hel anden historie.

Nu skal man nemlig pludselig forholde sig til et strengt budget, og det kan være svært at få råd til alt det, man gerne vil have. Læs med her, og find inspiration til, hvordan du som studerende kan få flere penge mellem hænderne.

Deltag i konkurrencer

Som studerende kan du altid vælge at deltage i konkurrencer og håbe, at du vinder. Vind i gratis skrabekalender, hvis du er heldig. Der findes masser af konkurrencer på nettet, og man ved aldrig, hvornår man vinder. Der er jo nogle, der skal vinde, og det kan lige så godt være dig.

Tag et lån

Du kan også vælge at tage et kviklån til studerende. Ved et kliklån får du hurtig udbetaling, og så kan du pludselig snart have penge mellem hænderne. Når man er studerende, så får man en utrolig lav indkomst. Det betyder altså, at der er mange ting, man går glip af.

Det er en skam, for det er også, mens man er studerende, at man er ung, og det er der, man skal ud og prøve en masse ting af. Du skal leve et liv, som du kan kigge tilbage på, når du er gammel og tænke ”Jeg levede livet fuldt ud”.

Få et job

Hvis du har overskud til det, så kan du også vælge at få et job ved siden af studiet. Hvis du har mod på det, så kan du tilmed prøve at få et studiejob, der har relevans for din uddannelse.

Det ser godt ud på CV’et, og så har du måske bedre chancer for at lande et job, når du på et tidspunkt skal ud på jobmarkedet. Det kan også være fedt og lærerigt at have et job, så det er virkelig noget, du bør overveje.