Har du brug for en hjemmeside?Uanset om du er egen person eller repræsentere et firma, så kan du få brug for en hjemmeside! Det kunne også være, at du ejer dit eget firma, det ændr ikke på, at en hjemmeside er en rigtig god ide. Især når man kigger på samfundet vi lever i dag. Og det er ikke kun vores samfund, det gælder faktisk hele verdenens samfund. Internettet er et fantastisk element, der binder hele verdenen sammen. Og hvad finder man på internettet? Hjemmesider! Derfor fungere hjemmesider, som fantastiske butikker, hvor folk kan opdage dine produkter! Så kom med online, og vær en del af spillet!

Hjemmesider er linket til andre

Hjemmesider er den metode, vi bruger til at kommunikere med andre mennesker. Det er det vi bruger til at komme i kontakt med folk fra den anden ende af verdenen. Det er det magiske objekt, man kan bruge til at, med det samme, skabe en kommunikation med en, som sidder på den anden side af verdenen. Så fantastisk et element i vores samfund, er hjemmesider på internettet. Men alt dette ved du jo godt. Det ved vi alle sammen. Fordi vi er så vant til det. Det er jo så indgroet en del af vores liv.

Men man kan hurtigt tage det hele for givet, præcis, fordi vi er så vant til det. Så tænker vi ikke på, hvor vildt et fænomen det er. Det tager mere end et døgn at flyve fra den ene ende af jordkloden til den anden, men alligevel kan vi sende beskeder til den anden ende på et øjeblik. i gamle dage brugte man duer eller sendebud til det. Det kunne tage en måned bare at sende en besked til et andet land. men nu kan du sælge dit produkt via din hjemmeside til en i Kina, mens du sidder i din stue!

Måske du gerne vil eje dit eget domæne

Men det der er med det, når man laver sin egen hjemmeside, er at man enten kan eje sit eget domæne, altså sit hjemmesidenavn, eller man kan bruge et gratis et. Hvis man bruger et gratis, så ejer man ikke sin egen hjemmeside som sådan. Det skader ikke noget at bruge en gratis domæne. Man kan bare ikke tage penge for de reklamer, som så kører på sin hjemmeside. men det er heller ikke nødvendigt for alle mennesker. Det koster nemlig noget på et årligt plan at eje sit eget domæne!