Mangler du penge? Prøv et kviklånDe fleste mennesker har uden tvivl på et tidspunkt i deres liv oplevet at stå i en situation, hvor de ønskede sig eller havde behov for at købe noget, som beløbet på bankkontoen ikke helt rakte til. Der kan både være tale om større og mindre investeringer. Uanset hvad er det enormt frustrerende, når man må lade sig begrænse af ikke at have penge nok. I sådan en situation vælger mange at optage et lån. I løbet af de seneste år er det især blevet populært at benytte sig af muligheden for online kviklån.

Hvad er et kviklån?

Kviklån er en relativt ny låneform, som er et alternativ til det traditionelle bankform. Låneformen er især blevet muliggjort af internettets stigende popularitet og kviklån optages således i dag udelukkende online.

Låneformen er blevet meget populær over de seneste år, fordi den gør det muligt at låne penge væsentligt hurtigere og uden at skulle gennemgå så mange steps, som det er tilfældet, når man låner i banken på traditionel vis. Mange kviklånsudbydere tilbyder faktisk så hurtig ekspedering, at du kan ansøge om at få lov at låne et givent beløb i dag og have det lånte beløb disponibelt på din konto i morgen. Dette muliggøres af automatiserede behandlingsprocesser og kreditvurderinger. Desuden gøres processen hurtigere af, at det oftest ikke er et krav, at du stiller sikkerhed for dit lån hos Dit-kviklaan, ligesom det er tilfældet, når du låner i banken. Derfor kræver lånet ikke, at du fremviser diverse dokumenter, men i de fleste tilfælde blot, at du anvender dit NemID og indtaster en række grundlæggende oplysninger om dig selv.

De forskellige låneudbydere gør det typisk muligt at låne fra helt ned til et par enkelte tusind til i flere tilfælde at tilbyde deres kunder lån på helt op imod 100.000 kroner.

Vælg den rigtige udbyder

På grund af den stigende popularitet, er der også kommet flere og flere udbydere af kviklån på markedet. Det har resulteret i, at du nu har en hel vifte af forskellige muligheder, hvis du har besluttet dig for at optage et kviklån.

I de fleste tilfælde har kviklånsudbyderne rigtig mange ting til fælles. De tilbyder typisk nogenlunde den samme behandlingstid og det samme serviceniveau. Men vil du gerne optage et kviklån, kan det alligevel være værd at undersøge dine muligheder først. Der kan eksempelvis være forskel på, præcis hvilke betingelser den enkelte udbyder har; hvilket beløb, det er muligt at låne og hvilke renter, der er forbundet med lånet. Disse faktorer er bestemt ikke ligegyldige, når du vælger, hvor du vil låne.

I de fleste tilfælde er der dog meget få krav, som skal være opfyldt for at få sin låneansøgning godkendt. Typisk skal du blot være fyldt en given alder, have dansk CPR-nummer og i de fleste tilfælde må du heller ikke være registreret dårlig betaler i enten RKI eller Debitor Registret. Ønsker du at få et overblik over dine muligheder, kan du enten gøre det hos demenssyd.dk, som også har en glimrende oversigt over forskellige lån.