PåSKE: Påskesandwich med æggesalat

Inspireret af den kommende højtid, hvor der overalt synes at være æg i alle afskygninger, har Diddl fundet frem til denne nemme opskrift, som ikke kun er lækker spise i f.m. påsken, men som er god året rundt fx i forbindelse med en skovtur, på stranden, til en søndagsfrokost eller måske med en god skål salat som et let aftensmåltid.

Diddl håber påsken bringer godt vejr, for han har nemlig inviteret alle vennerne på årets første omgang rundboldturnering på engen og dertil har han tænkt sig lave en kæmpe bunke af nedenstående sandwich, når der i pausen skal pustes ud og lades op med ny energi.

Diddl’s Påskesandwich med Æggesalat

Ingredienser:
5-6 æg
100 g mayonnaise
1½ dl hytteost eller ymer
1 tsk karry
½ -1 bakke karse
salt og peber

2 tomater
4 salatblade
4 store sandwichboller eller 8 skiver toastbrød

Fremgangsmåde:
Kog æggene i 9 min. Lad dem afkøle i koldt vand.
Bland imens mayonnaisen med hytteost eller ymer, klip karsen i og smag til med karry, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i en æggedeler, først på den ene led, derefter på den anden. Rør æggene i dressingen.

Serveringsforslag:
Lun bollerne eller rist toastbrødene let.
Læg et salatblad på den ene skive/den ene bollehalvdel på og fordel æggesalaten derpå. Pynt med et par skiver tomat og læg den bollehalvdel/toastskive henover.
Spises straks eller pakkes i madfilm og lægges i køleskabet et par timer.