×

Pynt op til en uforglemmelig fødselsdag

Pynt op til en uforglemmelig fødselsdag

Særlige mærkedage skal selvfølgelig fejres. Heriblandt er der fødselsdage, som er den bedste dag på året for mange. Det starter helt fra tidlig barnsben, og sjældent holder det op med at være en fabelagtig dag.

Til en god fødselsdagsfest hører fødselsdags dekorationer til. Her sætter kun fantasien grænser, men alligevel kan det være svært at finde det perfekte setup. Måske står din kæreste for det hele, og du har dermed noget tid at slå ihjel. Ligegyldig om du mangler lidt inspiration eller har brug for at læse om noget helt andet, kan det hele ske på https://rasmusblog.dk/.

Herunder vil være en masse forslag til fødselsdags dekorationer, som ikke kommer til at gå i glemmebogen. Der er både for børn og voksne, drenge og piger.

Den klassiske pigefødselsdag

Mange små piger nyder den store dag, og ofte er der et tema til børnefødselsdagen. Tag den lille dame med på råd, for man kan ofte blive overrasket.
Dog vil flere højest sandsynligt nævne ting som prinsesser, eventyr, feer, glimmer, heste eller lignende. Det giver grønt lys til at skrue helt op for den lyserøde farve.

En god idé er at inddrage fødselaren i udsmykningen, hvis det f.eks. er inden en børnefødselsdag. Så vil hun være ekstra stolt når vennerne kommer, og dermed om muligt glæde sig mere.

For at det ikke skal ruinere hele familien, kan man med fordel gå kreativt til værks. Lav små prinsessekroner af pap, og udsmyk bordet med blomster fra haven, små spejle og andre glimrende ting, som I allerede har derhjemme.

En rigtig drenget fødselsdag

Når det drejer sig om knægtene kan det være sværere at få dem begejstret omkring selve udsmykningen til deres fødselsdag. Det kan dog hjælpe, hvis man maler et billede for dem, så de bedre kan forestille sig udfaldet.

Måske det skal være en jungle-fødselsdag, hvor lianerne hænger fra lamperne, og der bliver serveret ægte abemad. Eller en indianer og cowboy fødselsdag, hvor en leg allerede er sat i gang forinden, fordi halvdelen af gæsterne kommer udklædt som indianere, og de andre som cowboys.

Der er igen mange muligheder, men det kan være rigtig fedt at køre en tema-fest, hvis det skal glæde den lille dreng.

Den meget moderne oppyntning

Til den mere moderne fest, kan man søge inspiration på internettet ved de kendte osv. som er kendt for at holde overdådige fester.

Start gerne med at købe en masse balloner, som kan sættes sammen til en ranke. Balloner med tal eller bogstaver er også et must-have til moderne fester.

Tænk også gerne i en udsmykningen, som vil gøre sig godt på billeder. Det vil helt sikkert tage kegler, når venindeflokken kommer over.

Her kan menuen også spille en essentiel rolle, hvor f.eks. spanske tapas ser enormt flot ud med de forskellige farver og teksturer.

Skal i have en lille drink i starten, så server champagnens med et lille stykke candyfloss øverst i glasset, og se, hvordan er så lille ting, kan begejstre de fleste.