Sådan får du de bedste frugttræerAlle elsker bær og frugter. De kan bruges til en million forskellige ting, som for eksempel grød, sirup eller tærter. Det er lige meget, om de er frosne eller friske – bær og frugter kan altid bruges. Hvem ville ikke kunne lide at have alle ens yndlingsvarer fra grønthandleren lige ude i haven?

Der er mange ting, som man skal tage højde for, når man først beslutter sig for at ville gro en masse ude i haven.

Kan virke uoverskueligt

Det kan virke helt uoverskueligt at gå i gang, men det betaler sig virkelig i sidste ende. Man får en mere bæredygtig kostplan, man slipper for en masse emballagespild og så smager tingene bare altid bedre, når man selv har været i processen.

Det er en proces at få noget til at gro i ens have. Det må man ikke undervurdere. Herunder får du nogle tips til, hvordan du nemmest får de allerbedste frugttræer.

Plant, lad gro og spis

Det er utrolig simpelt at plante og gro sine egne frugter og bær i haven. Det handler selvfølgelig om, at træerne skal plantes til en start.

Det kunne være et kirsebærtræ, som man kunne tænke sig og derfor plantede. Efter, hvad der kommer til at føles som ingen tid, så har du dine egne kirsebær i haven. Dem kan man spise, som de er, eller også lave sirup på. Man kan altid købe kirsebær sirup, og kan man smage sin egen sirup til efter den, hvis man er i tvivl.  

Planterne er ret simple og nemme at holde, så længe man er opmærksom på, at man sørger for, at de får det vand og sollys, som de har brug for. Frugttræerne kommer til at passe sig selv. Pludselig laver de så mange frugter og bær, at man næsten ikke kan spise sig ud af det.

Vejret er vigtigt

Det er ikke helt ligegyldigt, hvornår man vælger at plante sine frugttræer ud. Hvis man bor i den nordlige del af Jylland, så skulle man nok undersøge vejret Aalborg for at sikre sig, at planterne også har mulighed for at overleve, når de bliver plantet. Man kan også tjekke op på, hvad der ellers sker i byen af spændende events, arrangementer og andet.

Det kan jo være, at man kan finde nogle guides til, hvad man ellers kan lave i haven.

Når man undersøger vejret, så er det, man skal undersøge, blandt andet, hvornår der kommer regnvand igen. Om der måske er en kuldeperiode på vej med sne endda. Eller helt tredje, om solen bare kommer til at brage afsted, så jorden bliver ekstremt tør. Ved at få et overblik over vejret, så kommer dine frugttræer til at gro mest optimalt.