×

De sidste detaljer til flytningen

De sidste detaljer til flytningen

Det kan føltes som en skrue uden ende, når man skal flytte. Der er mange overvejelser og beslutninger, som skal tages, samt en lang række praktiske ting, som skal ordnes i forbindelse med en flytning.

I den lange huskeliste er det helt naturligt at der er et par ting, som glemmes i rodet og stressen.

Få styr på teknologien

Mange vælger at lægge en masse tid og fokus i selve boligen, i form af møblering og indretning. Det er også vigtigt da det for mange betyder meget at det føltes hjemligt og færdigt.

Det skal helst ske hurtigst muligt, så man kan begynde sin hverdag som før. Dog skal der også være styr på de tekniske ting, hvis hjemmet skal fungere optimalt.

Hvis der skal vælges et nyt mobilabonnement, kan det være en fordel at sammenligne mobilabonnementer.

Der kan være mange forskellige præferencer og ønsker, alt afhængigt af hjemmet og beboerne.

Dette vil indsnævre mere og gøre det lettere både at kigge efter priser, men også efter behov.

Gør haven selvkørende

Med et nyt hus, følger der ofte også en ny have med. Er man en af dem som har drivhus og nyder at bruge drivhuset flittigt, kan det være man skal opdatere en smule på den front.

Et drivhus er selvfølgelig selvkørende i den forstand at planterne får lov at vokse naturligt. men det betyder ikke, at der ikke ligger et stort arbejde i det.

Med en kapilærkasse Jem og Fix kan du gøre pasningen af et drivhus betydeligt nemmere. En kapilærkasse er også kaldet en selvvandingskasse, da den gør at du ikke selv skal gå og vande planterne hele tiden.

Der skal blot fyldes vand i den, og så kan du ellers læne dig tilbage og lade planterne passe sig selv, indtil kassen skal fyldes igen.