Vær ikke bange for at snakke om sex og sexlegetøjAf og til udvikler vi mennesker os i en grad og i et tempo der gør, at vi helt glemmer, at vi rykker os. Først når vi en dag stiller os op og mærker efter kan vi føle, at vi rent faktisk har ændret os eller udviklet os. Meget ofte er det i situationer, som man har stået i før. Måske har man stået i en situation, hvor man nu tænker eller handler anderledes end da man stod i situationen før.

Det kan gøre, at man føler, at man har udviklet sig. For det meste udvikler man sig til det bedre da man bliver klogere og erfarer, at livet er mere nuanceret end man måske først tror.

Derfor er der god grund til at stille sig op og kigge tilbage på ens liv og se hvordan man var før og hvordan man er nu. Måske synes man ikke, at det var rart at snakke om sex og seksuelle fantasier med venner og veninder. En dag står man måske og har et behov for at snakke om disse ting. Det er et tegn på, at man har udviklet sig.

Snak om sexlegetøj med venner og veninder

Får man et behov for at snakke med sine venner og veninder om seksuelle fantasier og lyster bør man gøre det. Det værste der kan ske er, at de ikke har lyst til at snakke om det og så kan man blot lade være. Men det kan være en fantastisk følelse af åbne op for et emne af lidt pinlig karakter, hvis den bliver grebet af den anden part.

Hvis den anden straks begynder at åbne op om deres sexliv og deres fantasier kan man være sikker på, at det nok skal blive en god samtale. Det er nemlig en god måde at få bekræftet på, at man aldrig er alene med de følelser og den undren man går rundt med.

Det kan også være, at man kan dele erfaringer vedrørende sexlegetøj. Der findes nemlig så meget sexlegetøj, at det er noget, som alle kan finde forholdsvis nemt. Det er dog ikke altid, at man ved hvad man skal vælge. Måske går man rundt med en nysgerrighed i forhold til et buttplug man har set et sted. Man ved dog ikke om man skal kaste sig ud i at købe det. Hvis man forhører sig hos venner og veninder kan det være, at de har erfaringer man kan bruge til noget. På den måde kan det både påvirke en til at købe det eller til ikke at købe det.

Brug tid med hinanden og snak

I alle livets aspekter er det vigtigt, at man ikke er alene. Det er vigtigt, at man har andre omkring sig som man kan spejle sig i eller føle et fællesskab med. Man behøver ikke at være ens, men det er dog godt, at man har andre man kan snakke med.

På den måde kan man nemlig bede om meninger når ens kæreste spørger om man vil prøve en gag ball. Ved første øjekast kan det være, at man slet ikke har lyst, men man siger måske, at man lige vil tænke over det og så kan man vende tilbage.