Boliginteriør fra roomformoreHvad er ekko? 

Ekko er et underligt fænomen som oftes opstår i tomme rum. Ekko er hvor lyden bliver kastet tilbage, når den rammer hårde overflader. Det kan være hvis du laver en lyd, eller hvis du råber noget, hvor du så kan høre lyden igen og igen, men hvor lyden bliver mindre og mindre. Ekko er en lyd som kan virke meget generende, hvis man har et tomt rum i ens bolig. Oftest er det i rum hvor der ikke er særlig mange møbler eller noget på væggene, hvor rummet kan virke meget tomt. Dog kan man hurtigt slippe af med ekko, hvis man udskifter møblerne som er lidt højere eller hænger noget på væggene. 

Pynt på væggene

Ekko kan undgås, hvis man pynter væggene med eventuelt malerier eller plakater fra fx. Minida. Der skal som regel ikke meget interiør for at ekkoet forsvinder fra rummet. Der er et stort udvalg af plakater som forestiller noget forskelligt. Så du vil nemt kunne finde noget der passer lige netop ind i din smag og din boligindretning.  

Det kan også være at du ønsker at pynte rummet med andre ting, som fx. spejle. Spejle har den effekt at det både giver et flot billede, når man kigger på det, men det gør også at rummet synes større end det reelt er. Ligesom ekkoet, som kaster lyden frem og tilbage, så gør spejlet det samme. Spejlets kontinuerlige billede, giverindtrykket af at der er mere rum end der reelt er. Derfor er spejle også geniale at pynte op med, hvis man har et lille rum, som man gerne vil gøre større, uden at gøre noget fysisk. 

Skab sunde rammer i dit hjem

Har du en stresset hverdag, er det vigtigt at dit hjem giver dig en indre ro, så du stille og roligt kan koble helt af. Dettes opnås bedst, hvis du føler dig tryg og forsonet med hvordan boligen er indrettet på. At skabe hyggelige og sunde rammer i dit hjem er også noget der gør det lettere for end at føle sig rigtig hjemme. Skab nogle hyggesteder med hyggebelysning med lamper der udstråler varmt lys. Pynt væggene med billeder som du bliver i godt humør af, hver gang du kigger på det. Sørg for at møblerne er behagelig at sidde i, så du føler dig mere bekvemt når du skal dase af efter en lang arbejdsdag. 

Med den stigende interesse indenfor boligindretning, så er udvalget af møbler og interiør også vokset. Kun fantasien sætter sine grænser for hvordan du kan indrette dit hjem. Ikke alle hjem er ens, og heldigvis for det da. Det vigtigste er at ejeren af boligen kan føle sig hjemme og føle sig godt tilpas, for det er trods alt vedkommende der skal leve med og i det. Derfor er det også yderst vigtigt at man skaber de bedste rammer for sig selv og sin familie.