Er du blevet registreret i RKI? Sådan kan du låne penge alligevelHvis man først er blevet registreret i RKI, så kan det være rigtig svært at komme til at låne penge. Der er mange låneselskaber, der ganske simpelt ikke vil låne ud til folk, der er havnet i registeret. Derfor kan man som person være havnet i en næsten umulig situation. Det kan være, regningerne bliver ved med at komme ind ad døren, og du begynder at gå i panik, fordi du ikke kan tage lån for at betale dem af. Læs mere om dine muligheder her.

 

Forbrugslån med RKI

Det kan særligt være svært at få lov til at tage lån hos en forbrugslån bank, hvis man er havnet i RKI. Det er ellers den form for låneselskaber, der altid bør kunne hjælpe dig, når du har brug for finansiel støtte. Den bedste løsning for at låne penge er naturligvis at komme ud af RKI, men det er også noget, der kan tage lang tid. Det kan være, du ikke har tid til at vente.

 

Bliv bedømt på andre parametre

Der findes dog også nogle låneselskaber, hvor det er muligt at tage lån trods RKI. Disse vurderer dig ikke ud fra, om du er registreret hos RKI, de bruger i stedet for dine kreditvurderinger til at dømme, om du må tage et lån. Det betyder, at du bliver vurderet på lige fod med alle andre, og her skal din RKI-registrering ikke længere spænde ben for dig.

 

Du er ikke lovet et lån

Der er dog ingen, der kan love dig, at du kan tage et lån, når du er havnet hos RKI. Dog kan det være en rigtig god idé at undersøge mulighederne, hvis du f.eks. får regninger ind ad døren, som du ikke har mulighed for at betale.