Et helt univers indenfor Barbie verdenenBarbie dukker har været populær i mange år. Barbie dukken blev opfundet helt tilbage til år 1959. Den blev opfundet i Mattel. Lige siden har den været elsket af mange børn.

Flere slags Barbie legetøj

Med tiden er der kommet flere ting til Barbie dukken. Hos https://www.legbilligt.dk/shop/193-barbie-dukker-/ har de et stort udvalg af Barbie legetøj og tilbehør til Barbie dukken. Man kan fx få Barbie, som sidder i kørestol, man kan få en cykel til hende, eller et badekar til Barbie. Der findes fx flere forskellige slags Barbie dukker. Der fås Barbie dukker, hvor de har forskellige farve hår, eller hvor hun er skaldet. Man kan også få Barbies kæreste Ken som dukke. Han fås også i flere forskellige slags udgaver. Der kan man fx også få ham, der sidder i kørestol eller med forskellige hårfarve.

Et stort udvalg af ting til Barbie dukken

I dag kan man få næsten alt i Barbie legetøj. Der findes fx flere slags huse til Barbie dukken. Der er også biler og heste til hende. Der er en masse ting, som man kan købe til Barbie. Man kan bygge sin helt egen verden med alle de ting, der findes. Det er godt for børns fantasi at lege med Barbie dukker. Børn skal bruge fantasien til at lege med Barbie dukken. Hvis ens barn samler på Barbie legetøj, så er der hele tiden noget nyt at ønske sig. Fx er der en masse forskelligt tøj og sko, som man kan iklæde ens Barbie dukke. Man kan også få Barbies lillesøster, hvor man kan få en masse tilbehør til hende. Barbie findes også i forskellige størrelser, hvor hun er tynd, som den oprindelige Barbie dukke, men man kan også få en Barbie dukke, der er lidt rundere end den oprindelige udgave.

En julekalender med Barbie legetøj

Hvis ens barn er helt vild med Barbie dukker, så kan man købe en julekalender, hvor der er en hel Barbie dukke i, Bag hver låge gemmer der noget tilbehør til Barbie dukken. Det kan fx være noget tøj, et par sko eller et kæledyr. Hver dag kan ens barn glæde sig til at åbne en låge i deres Barbie julekalender. Så er man også fri for at lave en pakkekalender til ens barn, da barnet her får en lille overraskelse hver dag. Og det hele passer til den Barbie dukke, som man får med.

Andre ting med Barbie

Barbie er blevet så populær, at der i dag findes en masse ting med Barbie. Fx findes der flere forskellige slags film og serier med Barbie og hendes familie. Der kan man få et indblik i Barbies verden med hendes familie og venner. Der bliver Barbie dukken gjort til live. Der findes også bøger med Barbie. Hvis man har et barn, der er begyndt at læse, så kan man købe nogle Barbie bøger til ens barn, hvis barnet er vild med Barbie. Det kan måske motivere barnet til at læse noget mere, hvis det er med Barbie.