Et lidt anderledes indlæg omkring ‘sex dukker’.

Det her indlæg er måske en smule anderledes end, hvad folk er vant til. Sagen er simpelthen den, at vi som skribenter på et medie ikke kan se til mens der foregår ting i denne verden, som er alt andet end i orden.

Og når de ting så sker, så fortjener de også at blive belyst, og gerne i langt højere grad, end tilfældet er her. Indlægget bliver skrevet i foragelse og forbløffelse over at der kan breake en nyhed med at børne sex dukker bliver taget i Norges told uden at ryge i samtlige medier! Det er mildest talt en skændsel at så stor en tragedie og så relevant et samtaleemne ikke bliver taget op.

Vidste du for eksempel at det ikke er ulovligt at købe, eje eller benytte en sexdukke i Danmark som er udformet efter børn??!!

Fuldstændig uforståeligt!

Det er både fuldstændig uforståeligt og fuldstændig håbløst. Nogle benytter argumenter såsom; “jamen så gør ‘de’ det kun med deres dukke, og ikke med rigtige unge individer”.

Først og fremmest er det psykisk syge mennesker, som på ingen måde kan være fritgående individer. De er til fare for alle børn og familier og burde være 100% raske eller indelukkede. SLUT!

Selvom alle måske ikke nødvendigvis er enige med mig, og godt kan se pointen i at have sexdukker formet efter børn. Eller måske dyr? Så må vi da vel blive enige om at vi tager debatten. Der forefindes ingen lov på nuværende tidspunkt. Det er ikke sikkert der skal gøre det, bare fordi jeg syntes det, men diskussionen skal være der. Folket skal afgøre, hvad det mest korrekte indgreb, eller mangel på samme er i denne situation.

 

Nu må du selvfølgelig ikke misforstå mig. Det er en skøn opfindelse og det bør være muligt for alle at købe en helt normal sex dukke som her på denne side.

Det der skal diskuteres er, hvorvidt det bør være ulovligt at udforme sådanne attraper og gøre dem realistiske efter eksempeltvis børn, dyr eller andre “ting” eller individer, som man ikke må være sammen med i virkeligheden. Det virker på mig, og andre jeg diskuterer emnet med, på sin hvis som om man søger at omgå emnet. Man søger at finde et smuthul. Og jeg kan ikke klare tanken, for selvom de ikke skader et barn, så kommer det alligevel for uhyggeligt tæt på for mig. Hvad forhindrer en person i rent faktisk at hive fat i et rigtigt barn når han bliver træt af hans realistiske replika i silikone?