×

Gode tips til en billig ferie

Gode tips til en billig ferie

Det er koldt udenfor i disse dage, og de fleste af os drømmer os mod de sydlige himmelstrøg og den dejlige varme. Heldigvis er der ikke mere end tre uger til vinterferien byder sig på, og det betyder også, at det bliver muligt for mange mennesker at stikke af.

Vinterferien plejer som regel at være en dyr rejseuge, men det behøver den ikke nødvendigvis at være. Herunder kan du se flere gode tips til, hvordan du kan komme billigt af sted på en ferie.

Ønsker du er lidt dyre ferie, men økonomien er ikke til det, så kan du få et markedsoverblik over kviklån her.

Kig på afbudsrejser

Du kan allerede gøre det nu, men du vil formentlig først finde de rigtig gode priser, hvis du holder tungen lige i munden. Mange familier har nemlig allerede bestilt deres vinterferie for mange måneder siden, og det betyder, at fly og hoteller ofte er proppet helt op.

Til gengæld er der også mange familier, der ender med at aflyse deres rejser, og det betyder, at der måske er en afbudsrejse klar til dig. Det handler dog om at have tålmodighed, og være villig til at have en vis risiko, for det kan ende med, at du slet ikke finder en ferie.

Når dagene nærmer sig, hvor i gerne vil af sted, så hopper i bare ind og kigger på de forskellige afbudsrejser, og finder den billigste og bedste rejse, som passer til jer. Derefter er det bare om at pakke tasken og så skal i afsted!

Vælg de mindre ”populære” steder

Mange familier ender med at tage det samme sted hen. Derfor ser du ofte, at et sted som Mallorca er rigtig dyrt, når man rammer ferieperioderne. Hvis du vil have en billigere ferie i vinterferien, så er du nødt til at kigge mod nogle af de lande og steder, som ikke nødvendigvis er der, hvor alle turister rejser hen.

En god ide kunne derfor være, at du besøger en hjemmeside som skyscanner, hvor du kan vælge den lufthavn du vil rejse fra, og derefter vil den vise dig alle de mulige lande, som du kan flyve til. Der er frit valg på mange hylder, og du vil få nogle rigtig billige tilbud ind i mellem.

Kan i rejse inden eller efter?

Hvis familien har mulighed for at være det mindste fleksible i forbindelse med rejsedatoen, så vil der være mange penge at spare, hvis du i stedet for at rejse midt i vinterferien, kan rejse før eller efter. Der har det helt store ryk nemlig været der, og så vil flyselskaber og hoteller igen have sænket priserne.

Spiller økonomien et lille pus, så er det måske et lille lån der skal til. Det kan du udregne via Låneregneren.dk.