Hvorfor er sexdukker så populære i nyhederne?Der er et uendeligt godt spørgsmål. Alle har nok set alle de artikler der er blevet udgivet omkring sexdukker i medierne.

De har samlet set intet at gøre med de hjemmesider som anmelder sexdukker eller beskriver hvor man kan købe dem henne og hvordan man bruger dem.

Det var sådanne sider som tidligere var interessante, når folk søgte efter sexdukker.

bordel med sexdukker i Aarhus

Nu er de i stedet på udkig efter interessant artikler, som beskriver fremtiden omkring højteknologiske dukker man kan have samleje med.

De beskriver også børne sexdukker importeret til Norge og det etiske problem med det.

Derfor vil jeg kort i dette indlæg redegøre for alle de artikler.

På den måde kan du her få dit samlede sexdukke nyhedsoverblik et sted:

 

Sexdukke bordel

sexukke bordel tv2 østjyllandVi starter i Østjylland. Nærmere bestemt Aarhus, hvor det nye sexdukke bordel er gået ombord på den nærmest fanatiske bølge. De har således lavet et fuldt funktionelt bordel med sexdukker. Og kun sexdukker understreger de selv.

Du kan læse artiklen her.

Lokalavisen har også bragt en mindre artikel omkring nyåbningen af sexdukkebordellet: Doll House.

Den artikel kan du finde her.

 

Dagens

sexdukker og teknologiDagens.dk har også bragt en mindre artikel omkring sexdukke-hypen. Her er det en pressemeddelelse som Sinful har bragt, fordi de ønskede at sætte fokus på, hvordan sexdukkerne rykker ind i soveværelset efterhånden.

De beskriver, hvordan teknikken virkelig er på fremfær, og hvordan sexdukker bliver mere og mere realistiske. Måske endda til et punkt, hvor vi vil have svært ved at kende forskel, såfremt vi ikke fik det at vide.

Det er både underligt, revolutionerende og spændende at tænke på. Måske omvendt også en smule bekymrende.

 

Børne sexdukker

forbud mod børne sexdukkerInden jeg lige giver jer det helt store og fulde nyhedsoverblik i denne sag, så handler det i sidste ende blot om problematikken og den skræntende morale i, at det er lovligt at producere, sælge og købe (samt ikke mindst bruge) sexdukker modeleret efter børn.

Altså, det er 100% lovligt at sælge og have samleje med sexdukker der ligner børn.

På den ene side er det jo “bare” silikone, men der liggende noget dybt forudroligende i det faktum, at folk har et behov for at bolle med og have intimt samleje med noget der minder om et barn.

Ergo er det hvertfald også en debat vi bør have. Altså derved også finde ud af, om en børnesexdukke skal være lovlig.

Et uhyre godt indspark i den debat er dette læserbrev. Det er bragt i stiften. Det er ikke synderligt langt og taler meget mod et forbud af produktionen, salget, købet og alt andet vedrørende sexdukker der er formet til og produceret så de ligner børn i en kriminel alder.