×

Sådan vælger du den rigtige pocket pussy

Sådan vælger du den rigtige pocket pussy

Når du skal købe en pocket pussy kan du gøre det en lang række forskellige steder og udvalget er stort. Du kan få alt fra enormt billige produkter til meget dyre, teknologiske og avancerede men samtidig utrolig frække pocket pussys. Det gør selvsagt muligheder, men derfor også forvirring stor.

Jeg kan derfor klart anbefale at læse denne artikel som anbefaler de 5 bedste pocket pussy til dig, det kan være en stor hjælp når du skal købe din første eller måske bare næste pocket pussy.

Hvis du allerede er ejer, eller har haft fornøjelsen af at prøve en af disse skønne onani produkter, så vil du vide at såvel materialer som størrelse ikke er helt ligegyldig.

Du behøver dog ikke være bange for at købe en der er for lille dildo eller forkert i størrelsen. Ligesom du ikke behøver at være særlig bange for at du får en kæreste som er for lille til dig eller for stor til dig, sådan gælder det også med din pocket pussy.

Du kan næsten umuligt få den for stor eller for lille, på trods af du føler dig overlegen, eller måske underlegen i bruseren sammen med kammeraterne. Det er klart at nogle selvfølgelig vil føles mindre eller større på dig. Og derfor være strammere eller løsere når du bruger den.

Det betyder dog ikke at du ikke kan vælge en forkert pocket pussy. Der er en lang række faktorer som du med fordel kan og bør tage højde for. Det gælder både udseende og størrelsen på hele enheden.

Når du endelig har købt en pocket pussy, så er det meget vigtigt at du husker at rengøre. Når du skal rengøre en pocket pussy bør du med fordel blote lade varmt vand løbe igennem uden at bruge alt for mange forskellige rengøringsprodukter. De kan have den uheldige virkning at erodere det realistiske materiale i din pocket pussy. Og det har du virkelig ikke lyst til under onani. At have rester fra materialet siddende efter du har onaneret med din realistiske vagina.

Derudover kan du med fordel tilkøbe pulver til din pocket pussy. Det holder på den og holder fugt væk, så dit onaniprodukt ikke bliver klamt når det ligger for sig selv i længere perioder.