Tag hende med på en perfekt første dateHar du mødt hende, du tror, er dit livs udkårne? Vil du gerne gøre et rigtig godt indtryk på jeres første date? Den første date er nervepirrende i sig selv, men hvis du allerede inden daten har en ide om, at din date er kvinden i dit liv, så er den også utrolig vigtig.

Vil du rigtig gerne give hende en god oplevelse på jeres første date, så hun hygger sig – og bedst af alt får lyst til at se dig igen? Så kan det være en god ide at arrangere noget særligt på den første date. Alene engagementet og gå-på-modet vil give dig nogle point i hendes lille, usynlige pointbog.

Herunder kan du måske få nogle ideer til, hvad I kan lave på jeres første møde, hvis du gerne vil give hende en uforglemmelig første date.

Tag på en længere første date

Hvis du er forholdsvis sikker på, at I kommer godt overens, kan du måske foreslå, at I tager på en lidt længere første date. Dette er meget vovet, men hvis det går godt, kan det blive rigtig godt. I kan for eksempel tage på en weekendtur sammen.

Her kan I virkelig få muligheden for at lære hinanden rigtig godt at kende. I kan tage en tur til Nordsjælland, Norge, Sverige eller Spanien – der er egentlig ingen grænser udover budgettet. Denne type date er dog bedst, hvis I kender hinanden en smule i forvejen, så I begge føler jer nogenlunde trygge ved at tilbringe flere dage i hinandens selskab.

Arrangér en klassisk date for hende

Det kan være nervepirrende at skulle på en første date med en, du godt kan lide. Derfor skal du måske heller ikke fokusere så meget på, hvad I skal lave. Måske skal du fokusere mere på dig selv, det indtryk du efterlader og din attitude.

Hvis du arrangerer en klassisk date, kan du måske slappe mere af, fordi du ikke skal arrangere noget ud over det sædvanlige. Hvis du føler dig tilpas, vil du med garanti også få hende til at føle sig mere tilpas – og det vil være en bedrift i sig selv.

Du kan eksempelvis arrangere en klassisk date på en cafe, hvor I kan drikke en kop kaffe eller spise en frokost sammen. På denne måde kan du også sikre, at der bliver plads og tid til, at I kan snakke sammen og komme tættere på hinanden.

Få hende til at grine

Hvis du kan få hende til at grine, har du nærmest allerede vundet hendes hjerte. Derfor er det naturligvis oplagt at finde på noget, der kan få hende til at grine. I kan eksempelvis se et stand up-show sammen.

I kan også spille et spil, hvor du kan få lov til at vise hende, hvor god en taber du er. På https://netspil.dk kan I læse mere om onlinespil. Hvis du spiller lidt casino med hende, kan du være sikker på, at I begge kan komme til at glemme tid og sted – for så kan I sammen leve jer ind i spillet i stedet for.

Det kan være en stor fordel på en første date, hvor stemningen kan være en smule anspændt.