Typer af dildoer og sexlegetøj

Ordet dildo kommer med rimelig stor sandsynlighed fra det italienske ord “diletto”, som betyder glæde/fryd. Dildoen er en af verdens absolut mest solgte sexartikler, og dildoer kommer i alle tænkelige farver, varianter, materialer og prisklasser. De mest almindelige dildoer er dem i naturlook, da de minder mest om den ægte varer.

Du kan få alt lige fra en dobbelt dildo, jelly dildo, silikone dildo, latex dildo, glas dildo, påspændingsdildo til en dildo med motor også kaldet en vibrator.

Billig dildo

Prisen på en dildo spænder bredt fra omkring 40 kroner op til flere hundrede kroner, men selv billige dildoer kan føles bløde og lækre. Det er ikke altid prisen på sexlegetøj der er afgørende, da der kan være gode tilbud, hvor du kan spare mange penge. Dildoer, som er lavet af jelly, silikone eller nature skin, koster fra omkring 200 kr. og opefter og føles så tæt på den ægte vare, som du overhovedet kan komme. Denne dildo som er vist på billedet har sugekop, hvilket gør det muligt, at fastgøre den til en glat overflade, det kunne være på glasdøren ind til brusenichen. Denne type sugekop dildo koster som regel lidt mere, på grund af at den har sugekop, men skal det være en billig dildo så køb den i jelly.

G-punkts dildo

Fordelen ved dildoer er som sagt de mange varianter, man kan få. Om man er til store dildoer med årer og pung eller til mindre, som kan ligge i tasken, så er der noget for enhver smag. Du kan sågar også få en silikone dildo med sugekop, som kan sættes fast på alle glatte overflader. Eller du kan fornøje dig med en g-punkts dildo med krumning, som gør den ideel til g-punkts stimulation.

G-punkts stimulation samt klitoris stimulation er noget, som mange kvinder er bekendte med, og som føles fantastisk. Har du ikke prøvet det, eller vil du gerne have et par tips og tricks, så læs mere om G-punktet her og mere om klitoris her

Glas dildo

En anden slags dildo som ligeledes er helt fantastisk, men som de færreste sikkert har prøvet, er en glas dildo. En glas dildo er desværre et overset stykke sexlegetøj, som med dens glatte overflade gør oplevelsen helt speciel og anderledes. Den glatte overflade gør, at der overhovedet ingen modstand er, og dildoen glider derfor lige så let ud og ind…..

Du kan sågar varme glasdildoen op i varmt vand eller køle den ned i koldt, hvilket er med til at pirre sanserne og giver en fantastisk nydelse. Det er lidt det samme, som når en kvinde modtager oralsex af sin partner, som har en isterning i munden….. det er en helt fantastisk og vanedannende oplevelse, som stimulerer sanseapparatet.

Nu er det faktisk også bevist, at dildoen er verdens ældste stykke sexlegetøj. I Tyskland har forskere fundet en 20 cm. lang dildo-sten, som menes at være ca. 30.000 år gammel. Vores forfædre har åbenbart brugt deres tid på andet end jagt og fiskeri.