Bondage tape

bundet med tape  Hvis man omvendt ikke har hverken færdigheder eller tiden.

JA måske endda ikke lysten til at binde med reb.

Lære alle knobbene og deslige, så kan man benytte sig af specifikt bondage tape.

Det er en fantastisk nyt produkt, som kun senest er blevet en rigtig stor ting indenfor bondage verdenen.

Tidligere har personer da, indrømmer, benyttet sig af hustape, gaffa eller lignende knap så gode løsninger.

Problemet med disse er bare de ikke er beregnet til netop at binde personer. Det kan derfor resultere i at de gør ondt at blive bundet med. Når du taper en person

Når du skal ud og købe bondage tape til at binde dig selv, din partner eller en anden person fast med, er det vigtigt du finder en troværdig forhandler. En forhandler der sælger kvalitetsprodukter. Alt andet kan du også risikere en allergisk reaktion ved. Og tro mig, det vil du rigtig gerne undgå. Endnu en gang et tilfælde som kan ødelægge stemningen og din fremtidige lyst til at blive bundet.

Men hvordan finder du så en troværdig forhandler du løbende kan købe bondage tape ved? Bare rolig, det har jeg sørget for. Jeg har efterhåndet købt bondage tape ved mere end 7 forskellige sexshops i Danmark. Med min erfaring i bagagen, kan jeg trygt sige at der findes en forhandler som overgår de andre med længder. Det er Sinful. Jeg har linket til deres kategori med bondage og BDSM tape herunder:

Bondage tape behøver, på trods af, hvad jeg skrev før ikke udelukkende være til personer, som måske ikke helt er trygge ved eller erfarne med at binde med reb. For lad os nu sige man ikke er det, så kommer man jo heller aldrig i gang med det, hvis man ikke køber det og prøver det. HAr man lysten til reb fremfor tape, skal man derfor ikke gå på kompromis med det ønske. Men tape kan være en nem og billig indgang til det at blive bundet og fikseret. Det er jo egentligt ikke bundet men tapet fast.

bondage tape

Derudover er der også en række fordele ved tape over reb. Det kan eksempeltvis fiksere en person til et fast gulv. Generelt er der langt flere muligheder for at fiksere personer på overflade som ikke har mulighed for at binde reb omkring.

Det betyder altså også at du kan kombinnere reb og tape – vidunderlig kompi hvis du spørg mig. Du kan også tape munden fast på din slave med bondage tape. Her skal du dog virkelig være sikker på at næsen ikke er dækket og at fikseringen af arme måske at lavet sådan, at personen selv kan befri sig. Det kunne jo ske du er uopmærksom i en periode. Eller noget vildt såsom at du besvimer

tape til sex

Der er faktisk, selvom man skulle tro jeg allerede havde udtømt alle fordele ved at lege med bondage tape endnu en. Det er en fordel jeg vurdere som en af de vigtigste. Den at det går hurtigt. Det kan altså have afgørende betydning for det scenarie som udspiller sig i. Nogle gang bevæger i jer måske langsomt frem i bondage legen.

I tager jer tid. Andre gange kan du næsten ikke vente med at komme hjem og blive bundet fast og udnyttet (kærligt) af din partner. Her kommer BDSM tape ind! Du behøver hverken knuder, cirkler eller at spænde den ene ende eller den anden. Det er bare rive et stykke af og smide det på håndled og fødder af din partner. Eller selv blive tapet fast.

bdsm tape

Derfor er tape stadig, for mig den dag i dag, et super både alternativ til rebet. Det er en god medspiller og suplement. I andre scenarie har jeg endda forklaret, hvordan det ender med at være min go-too. Det håber jeg også du vil opleve når du prøver dig frem med tape. I nogle scenarier kan det nærmest ikke undværet. Det er svært at binde munden lukket på en person. Man kunne alternativt bruge en gagball. Men igen, den er bare ikke lige så billig som et lille stykke tape. Samtidig kan personen med tape for munden slet ikke snakke.

I kunne også ramme ind i det scenarie, at den person der skla bindes/fikseres ikke kan lide gags. Det er ikke unormalt at det for nogle er for meget at blive gagget og bundet på én og samme tid. Der kan tapen være et blidere alternativ, hvor der stadig arbejdes med munden og “lukning” af den, men uden det bliver for meget. En gyldes regel når i eksperimentere med bondage – forsigtigt frem og blidt. Det gælder alle BDSM lege.