×

Sådan får du liv i dit parforhold igen

Sådan får du liv i dit parforhold igen

Hvis dit parforhold er gået en smule i stå, og du ønsker at bringe lidt liv og leg tilbage ind i det, er sexlegetøj en rigtig god måde at gøre det på.

Her kan I udforske nye ting sammen, og lære hinanden, og hinandens kroppe at kende på ny.

Det er en unik mulighed for dig og din partner, til at lægge hæmningerne til side, og bare nyde hinandens nærvær.

Tal med hinanden, også om de pikante emner

Det er en utrolig god idé at tale med hinanden, også om de mere pikante emner. På den måde kan man finde ud af, hvilket sexlegetøj som I fortrækker, og hvad I ville finde interessant at afprøve.

I behøver på ingen måde at starte ud med det vildeste sexlegetøj, og kan bare starte i jeres eget tempo.

Det kan også være forskelligt fra par til par, om det er første gang, at I skal stifte bekendtskab med sexlegetøj, eller om I har prøvet det mange gange, og har en mindre samling.

Det vigtigste er bare, at I begge føler jer trygge, og husker at sætte ord på jeres følelser, når det kommer til sexlegetøj og mere sjov i parforholdet.

Hvis I har brug for inspiration kan I sammen besøge altertystys.dk og kigge på, hvilke former for sexlegetøj har jeres interesse.

5 tips, til første gang, du skal prøve sexlegetøj

  1. Tal meget med din partner, inden I begynder på noget. Det er vigtigt at forventningsafstemme, og aftale, hvad I forventer der skal ske.
  2. Undersøg hvad du og din partner er til. Der findes en masse sider på internettet, hvor man diskret fra sin sofa, kan købe sexlegetøj. Her kan I med fordel kigge lidt rundt, og på den måde finde ud af, hvad der tænder jer mest.
  3. Køb lidt forskelligt. Det er ikke sikkert, at det der så mest spændende ud på internettet, er det der kommer til at virke bedst for jer. I kan derfor med fordel købe lidt forskelligt, og afprøve hvad der fungerer bedst for jer.
  4. Det er okay, at det går galt. Måske er første gang ikke ligesom den pornofilm, der gav jer inspirationen, men det er helt okay. I skal først til at lære, hvordan det hele fungerer, og hvordan jeres kroppe fungerer. Det er derfor helt okay, og helt normalt, hvis det ikke går lige efter planen.
  5. Husk at lytte til din partner. Det er vigtigt at I begge har det godt, og er komfortable under hele seansen.