Sådan forbereder du dig bedst muligt til sommerHvis du går og glæder dig til sommer, kan det hjælpe lidt, hvis du begynder at forberede dig på den. Sommeren er der, hvor du for alvor kan begynde at bruge en hel masse tid udenfor, fordi det bliver varmere og lysere. Men hvad kan du egentlig gøre, hvis du gerne vil forberede dig på en god sommer?

Skriv dig en bucket list

En bucket list betyder, at du skriver en liste over ting, som du gerne vil opnå. Det er en virkelig god idé, hvis du næsten ikke kan vente til sommer. Det hjælper nemlig meget af sidde og tænke over alle de ting, som du gerne vil lave til sommer. Skriv en liste over de steder, du gerne vil se, og de ting du gerne vil prøve. Når det så bliver sommer, kan du hive fat i den liste og inspiration til, hvad du kan lave.

Forevig dine minder med et polaroidkamera

Du får helt sikkert skabt en masse gode minder til sommer. Hvis du gerne vil forevige dine minder, kan du f.eks. investere i et polaroidkamera, som de er kameraer, hvor dit billede kommer ud i fysisk form med det samme. Det er en rigtig hyggelig ting at have med rundt, når du oplever noget. Til sidst på sommeren kan du samle alle dine polaroidbilleder i et lille bog, så du altid kan kigge tilbage på din sommer. 

Hav altid lækre og bløde sommerben

Kender du det med, at du lige pludselig står og skal ud ad døren og gerne vil have din sommerkjole på, men du ikke har fået barberet ben? Det kan godt skabe en rigtig stressende situation, fordi du så skal stå og gøre det lynhurtigt, og så bliver det alligevel ikke godt. Hvis du er typen, der foretrækker at have glatte ben, når du skal have enten kjole, nederdel eller shorts på, kan du overveje at få laserbehandling. Det kan nemlig sørge for, at dine hår ikke kan vokse. På den måde sørger du altså for, at dine ben altid er klar til en spontan tur på stranden el.lign.

Du slipper for en masse besvær med barbering, voks osv. Det er en smertefri behandling, som du kan få udført hos bl.a. Kliniko.

Planlæg din sommerferie 

Hvis du drømmer om at komme ud og rejse i din sommerferie, kan du også begynde at planlægge det. Det er sådan en ting, du sagtens kan planlægge i god tid. Faktisk er det sådan nogle steder, at du kan spare nogle penge, hvis du køber din rejse i god tid. Desuden vil du have nogle flere muligheder, hvis du kigger på rejser i god tid, fordi der så ikke er lige så mange steder, der er booket.

Når du skal finde den perfekte rejse, kan du prøve at være åben mht. destinationer. Du har måske en bestemt destination på din bucket list, men ellers kan du prøve at forholde dig lidt mere åbent. Det kan nemlig være, at du støder på en virkelig fed rejse til et sted, hvor du aldrig havde regnet med at rejse hen.

Gør din sommergarderobe helt klar

Til sidst skal du have styr på din garderobe til sommer. Du kan jo ikke rende rundt i det, som du har gjort hele vinteren. Når du skal ud og vælge tøj til din nye sommergarderobe, er det vigtigste, at du går efter noget tøj, der er behageligt, men som samtidig falder lige i din smag. Det er nemlig på den måde, at du kommer til at føle dig allermest tilpas til sommer.