Vinduespudsning i HaslevEr du også træt af, at dine vinduer aldrig bliver rigtigt skinnende rene, når du selv står for vinduespudsningen, og bliver du stresset over at have brugt en hel weekend på det – med et virkelig skidt eller et halvskidt resultat, så må du nok erkende, at det ikke er der, du skal lægge ret mange kræfter.

Når nu du ved, at din lokale vinduespudser i Haslev gør det så meget smukkere og så meget hurtigere, så er der bestemt god mening i at kontakte ham, når dine ruder trænger til at blive pudset.

Når fagfolk tager over

Det er en sand fornøjelse at betragte en professionel vinduespudser i aktion. Han rykker ud med alle sine remedier og specialudstyr, og i løbet af ingen tid efterlader han alle dine ruder skinnende rene. Efter den oplevelse overvejer du nok slet ikke at gøre ham kunsten efter igen.

Du må jo nok erkende, at du kan bruge dine kræfter på noget andet end at agere amatørvinduespudser.

Hyrer du CL Polering til at klare vinduespudsningen, så kommer du nok til at undre dig over, at du ikke fik lavet sådan en aftale for flere år siden.

Når du vælger et professionelt firma

Det skal kunne mærkes, når du vælger et professionelt firma til at klare din vinduespudsning. Det kan det bestemt også. Ud over at det går rasende hurtigt, sammenlignet med den tid du bruger på at pudse vinduer, så bliver det altså gjort med et upåklageligt resultat.

Tilmed kan du være sikker på, at vi altid arbejder så miljøbevidst som muligt. Vi bruger så lidt vand som muligt, og det vand, vi bruger, er helt uden kalk, sæbe eller anden form for tilsætning. Det giver stribefri pudsning og et forbedret miljø.

Få et samlet tilbud

Når du kontakter CL Polering, vil du få mulighed for at få lavet et samlet individuelt tilbud. Vi laver denne faste aftale, inden arbejdet sættes i gang, så du altid kan være sikker på, at både ydelserne og prisen holder.

Hvis du får lavet en helt fast aftale om regelmæssig service, så vil du kunne opnå en virkelig god pris. Desuden slipper du fuldstændig for at tænke på, hvornår det er tid til at bestille tid til en vinduespudsning.

Vores virkelig gode naborabat

Er I nogle stykker på vejen, som slår jer sammen og bestiller tid til vinduespudsning eller andet hos os på den samme dag, så kan I opnå en ret god naborabat.

Når et helt nabolag i Haslev skal have pudset vinduer på samme dag, så sparer vi noget kørsel. Den besparelse skal da komme jer til gode. Derfor har vi indført det, som vi kalder naborabat. Her kan der være en ret god rabat at hente. Det er da også værd at tage med.

CL Polering tilbyder

CL Polering er et stort og professionelt vinduespudserfirma, der dækker hele Sjælland. Afdelingen i Haslev tilbyder selvfølgelig præcis de samme serviceydelser som de øvrige filialer på øen.

Det drejer sig først og fremmest om første klasses vinduespolering. Desuden kan du også få renset dine solceller, få foretaget algerens på fliser, murværk og tag og den helt store erhvervsrengøring.

Vores store alsidighed betyder, at du hos os kan få lavet en samlet pakkeløsning på de fleste af dine serviceopgaver, som du har brug for både derhjemme på matriklen og i og omkring din erhvervsbygning.